Loading...

Sirius the Jaeger (2018)

by Adrian Solomon, noiembrie 6, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Fantezie, Horror
Studio: P.A. Works
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.02

Despre: Un grup de oameni speciali ajunge în Japonia Imperiala din jurul anului 1930. Ei fac parte dintr-un grup secret numit Jaegers și se ocupă cu vânătoarea de vampiri. Ei, la fel ca și vampirii pe care îi urmăresc, se află în căutarea unui artifact misterios, cu puteri nelimitate.

Rant: Sirius the Jaeger este un serial destul de simpatic, care a reușit repede să mă acapareze grației unei povești spusă într-un ritm alert, dar și a unei grafici excepționale. Dacă la aceste capitole, Sirius se prezintă extraordinar, personajele prezentate sunt cam aceleași clișee văzute în alte sute de producții. Avem protagonistul taciturn a la Sasuke din Naruto, avem și personajele de umplutură a căror singur scop este de a fi comedy relief sidekicks, sau tinerica înamorată de protagonist care nu contribuie absolut cu nimic poveștii, și o galerie de vampire villains cărora li s-a dat probabil copy-paste din alte seriale pentru că nu am văzut nimic original la ei.

Așadar, nu este chiar cel mai bun anime văzut sezonul ăsta, dar povestea, grafica și lungimea sa îl fac să fie ușor de digerat, poate chiar binge-worthy.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.