Loading...

Tsukimichi -Moonlit Fantasy- (aka. Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu) (2021- )

by Adrian Solomon, octombrie 28, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Isekai, Fantasy, Comedie
Studio: C2C
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.75

Despre: Makoto Misumi se trezește atras într-o lume fantastică, fără voia lui, datorită unui contract pe care părinții săi îl făcuseră cu zeița acelei lumi. Considerându-l prea urât pentru a-l numi Eroul ei, Zeița îl blestemă pe Makoto, făcându-l capabil de a înțelege orice limbă mai puțin pe cea a oamenilor, și îl zvârle în cel mai îndepărtat colț al lumii. Făcându-i-se milă de el, Zeul lunii îi conferă acestuia câteva abilități speciale, cu ajutorul cărora Makoto nu doar că se descurcă în fața oricărui obstacol, ba îl chiar și depășește cu ușurință, devenind una din cele mai puternice ființe, pornind pe un drum arduos alături de camarazii săi inumani, pentru a schimba lumea din temelii.

Rant: Alt sezon, alt isekai și la cum văd lucrurile, acest ciclu nu se va întrerupe prea curând. Însă prin atâtea opțiuni, ce mai are nou de zis Tsukimichi? Ei bine, la suprafață acesta se prezintă ca o clonă de Slime, cu protagonistul ridicol de OP, care face pact cu un dragon, pune bazele unui oraș care începe rând pe rând să absoarbă tot mai multe rase diferite. Doar că Makoto nu are binecuvântarea Zeiței, el fiind un paria între proprii semeni. Cu toate astea, sentimentul pe care acesta îl încearcă este de dor și alienare, chiar că se află printre companioni care îl apreciază și îl înțeleg, așa că majoritatea timpului îl va petrece încercând să se apropie de oameni, cei din propria specie.

Seria este destul de light, accentul căzând mai mult pe comedie și ocazionala acțiune, personajele extrem de colorate și vii făcând tot spectacolul. Dacă Makoto este cel serios, care încearcă să îi țină pe restul în frâu în timp ce el învață să își accepte puterile din ce în ce mai mari și rolul său pe care trebuie să îl asume în fața noilor săi supuși, dragonul Tomoe și bestia neagră Mio, care între timp au luat înfățișări umane, îi fac acestuia doar zile fripte prin neîncetatul lor concurs de a dovedi una alteia care e cea mai cea dintre servanți.

Seria este o distracție numai bună la cele 12 episoade inițiale ale sale, cu toate că aștept să apară și deja confirmatul sezon doi.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.