Loading...

Mashle: Magic and Muscles (2023- )

by Adrian Solomon, iulie 5, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Fantezie, Acțiune
Studio: A-1 Pictures
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.58

Despre: Într-o societate bazată pe utilizarea magiei, în care talentul și aptitudinea în a folosi magia te poate ridica până în cele mai înalte sfere de influență, tânărul Mash Burnedead nu posedă nici un stop de abilități magice, dar și-a antrenat corpul în așa fel încât poate atinge performanțe supraomenești. De frică să nu fie expus societății, acesta acceptă o propunere venită din partea unui reprezentant al autorităților, și anume de a se înrola într-o prestigioasă academie magică și de a deveni Vizionarul Divin, un titlu de prestigiu care i-ar putea legitimiza existența non-magică în fața societății.

Rant: Mashle este ceea ce ai obține dacă l-ai pune pe Saitama din One Punch Man în academia Hogwarths din Harry Potter. Tonul seriei este unul vădit comic, ba chiar parodic, pașii pe care îi urmează fiind unui anime shounen tipic. Nu este menit să impresioneze pe nimeni, nici să atragă audiență nouă acestui gen de anime în care protagonistul este exagerat de puternic, dar este suficient de simpatic cât să merite vizionarea și să omoare câteva ore de plictis.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.