Loading...

Sixty Minutes (aka. 60 Minuten)

by Adrian Solomon, aprilie 29, 2024

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Oliver Kienle
Distribuție: Emilio Sakraya, Dennis Mojen, Marie Mouroum, Paul Wollin, Florian Schmidtke
Durată: 1 h. 53 min.
Rating IMDB: 5.7

Despre: Octavio Bergmann este un luptător MMA care deține o sală de antrenamente și ocazional luptă în meciuri underground. El este și un tată care, cu toate că își iubește fiica, nu reușește să facă timp suficient pentru ea. Fosta sa soție, sătulă să îi vadă lacrimile fetei, îi dă acestuia un ultimatum, fie ajunge la ziua fetei și se ține de promisiune, fie pierde întrerupe orice legătură cu aceasta. Aflat pe punctul de păși în ringul unei lupte aranjate fără știința sa, acesta decidă să renunțe și să fugă la fiica sa, având doar 60 de minute la dispoziție, dar toți cei care au pariat sume mari pe acest meci, sunt împotriva acestei mișcări și încearcă cu disperare să îl oprească și să îl re-aducă în ring.

Rant: Acest film este aduce aminte oarecum de Run Lola Run, un film german popular prin anii 90. Lăsând logica spațio-temporală la o parte, 60 minutes ne oferă acțiune pe pâine, singurul său scop fiind de a etala abilitățile fostului luptător Emilio Sakraya, actualmente devenit actor. Plotul este unul banal, conturarea personajelor aproape inexistentă așa că cel mai bine este să nu aveți nici o pretenție de la film și să îl vizionați exclusiv pentru acțiunea aproape non-stop pe care o oferă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.