Loading...
Spaced (1999–2001)

Spaced (1999–2001)

by Adrian Solomon, iulie 30, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Regie: Edgar Wright
Distribuție: Simon Pegg, Jessica Stevenson, Nick Frost, Mark Heap, Julia Deakin, Katy Carmichael, Aida the Dog
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 14
Durată episod: 25 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.5

Despre: Doi necunoscuți, ambii în căutare de locuință, se întâlnesc la o cafenea. Tim, proaspăt părăsit de prietena sa, care l-a și dat afară din apartamentul pe care îl împărțeau, și Daisy, o tânără scriitoare aspirantă, mereu în căutare de muncă și inspirație, găsesc apartamentul ideal, doar că acesta acceptă doar cupluri. Cei doi decid să pozeze împreună drept un cuplu proaspăt logodit, pentru a o fenta pe proprietăreasă. După ce schema le reușește, aceștia încep o îndelungă relație de prietenie, condimentată cu diverse situații absurde, supra-realiste, alături noii lor vecini, Masha – proprietăreasa, Brian – un pictor dubios ce stă la subsol și alături de prieteni lor Mike – prietenul cel mai bun a lui Tim și Twist – prietena lui Daisy.

Serialul prezintă în general aventurile bizare și suprarealiste ale lui Tim și Daisy, pe măsura ce aceștia navighează prin viață, încercând să își găsească fiecare propria direcție, să își reconcilieze necazurile din dragoste și în mare, să găsească noi și noi modalități de a pierde timpul. Cei doi subliniază frecvent că nu sunt un cuplu, mai puțin Marshei, dar în ciuda acestui lucru, tensiuni romantice între cei doi încep să apară.

Rant: Serialul este regizat de Edgar Wright, fiind primul serial la care lucrează, în colaborare cu scenariștii și actorii principali, Simon Pegg și Jessica Stevenson. Practic, aici este un câmp de joacă pentru tot ceea ce Edgar Wright urmează să facă în filmele sale viitoare. Mai ales dacă suntem familiarizați cu trilogia Cornetto, de care nu mă mai satur să povestesc, o să observăm o mulțime de idei incipiente și foarte multe metode familiare de filmare. Chiar dacă este un pic mai greu de găsit, cel puțin eu a trebuit să sap serios pe net după ea, nu dezamăgește deloc, începând să devină unul dintre serialele mele favorite.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.