Loading...

Summer Time Rendering (2022)

by Adrian Solomon, august 15, 2023

Recomandare – musai!

Gen: Mister, Supranatural
Studio: OLM
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 25
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 8.50

Despre: Shinpei Ajiro, fiul adoptiv al familiei Kofune, se reîntoarce pe insula natală pentru a asista la funeraliile surorii sale Ushio, care a murit înecată. Odată ajuns pe insulă, Shinpei începe să descopere diferite frânturi de informații, care relevă faptul că Ushio a fost de fapt ucisă prin strangulare și că forțe sinistre se mișcă în umbrele micuțului oraș, punând în pericol atât pe el cât și întreaga comunitate.

Rant: Summer Time Rendering este un anime care a picat sub tutela distribuției celor de la Disney+, acolo unde poate fi și urmărit. Este un anime bine realizat, din toate punctele de privire, de la grafica de mare calitate până la povestea misterioasă plină de suspans. Practic, avem de a face cu un scenariu tip time-loop, în care protagonistul resetează realitatea de fiecare dată când moare.

Aventura lui începe atunci când, pe feribotul care ducea înapoi spre insula sa natală, experimentează un coșmar, în care Shinpei o vede pe Ushio, sora sa vitregă spre ale cărei funeralii se îndrepta, care îi transmite un mesaj criptic. Ceea ce începe ca o dramă de familie ajunge brusc să se transforme într-un mister bizar. Odată ajuns pe insulă, el participă la trista și solemna ceremonie funerară, doar că lucrurile nu par a fi prea clare, dat fiind comportamentul suspect al celor din jur. El află că Ushio s-ar putea să nu fi fost doar o victimă nefericită a unui înec, ci victima unei crime. Pe măsură ce Shinpei se afundă în mister, pe atât mai în pericol se află atât el cât și restul locuitorilor.

Serialul face uz în mod interesant de aspectul time-loop-ului, combinându-l cu aspectul supranatural al entităților care bântuie insula, dar și cu personalitatea interesantă a personajelor, rezultând o experiență de neuitat, captivantă, care te va face să vrei să faci un binge rapid la toate episoadele.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.