Loading...

Ted Lasso (2020- )

by Adrian Solomon, februarie 10, 2023

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Distribuție: Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Nick Mohammed, Juno Temple, Sarah Niles
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 22
Durată episod: ~30 min.
Statut: completă
Rating IMDB: 8.8

Despre: Ted Lasso este un antrenor de fotbal american, american get-beget care nu a călătorit prea mult prin lume. Astfel că el surprinde pe toată lumea când acceptă un job în Anglia, unde preia frâiele unei echipe de fotbal din Premier League – AFC Richmond, cu toate că el nu știe nici cel mai elementar lucru despre sportul rege. Doar că nu toate par a fi ceea ce sunt, așa că el se vede nevoit să se lupte nu doar cu mentalitatea suporterilor britanici care privesc acest fenomen mai mult decât ca pe o luptă pe viață și pe moarte, dar și cu un vestiar și manager potrivnic, fiecare din motive diferite.

Rant: Ted Lasso este unul dintre serialele cele mai de succes ai ultimilor ani, cu Jason Sudeikis interpretând rolul vieții lui. Creat de și pentru serviciile de streaming Apple TV+, serialul cucerește prin decența și bun simțul dezarmant al personajului său central, pus în diverse situații dificile. El este un antrenor de fotbal american, prins în schemele de răzbunare ale unei foste soții de patron de fotbal milionar, milionar care în urma divorțului a pierdut echipa sa de fotbal mult iubită în favoarea nevestei sale, care acum e decisă să o ardă din temelii doar pentru a-l vedea suferind. Pentru asta, ea îl aduce pe americanul Lasso, care nu are nici în clin nici în mânecă cu fotbalul nostru, pentru a fi cuiul final în procesul de retrogradare a echipei, o echipă fracturată și divizată între cei doi poli de influență ai vestiarului, veteranul căpitan Roy Kent și obraznicul atacant vedetă Jamie Tartt.  Fără nici un real suport, dar cu o tonă de optimism și determinare, Ted începe lungul și anevoiosul drum de a îmblânzi atât echipa, cât și fanii ei vulcanici, încercând să evite piedicile puse în calea sa de patron.

Ted Lasso este un serial din categoria „feel good”, generator de bunăstare și optimism, un serial de care nu m-am putut sătura și nici opri din vizionat, al cărui sezon terț îl aștept ca pe pâinea caldă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.