Loading...

The Big Four (2022)

by Adrian Solomon, aprilie 29, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Timo Tjahjanto
Distribuție: Abimana Aryasatya, Putri Marino, Lutesha, Arie Kriting, Kristo Immanuel
Durată: 2 h. 21 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: O polițistă cinstită, investighează crima tatălui ei. Toate indiciile duc spre o insulă aparent liniștită, unde ea descoperă patru oameni dubioși, dar și adevărul despre tatăl ei, și anume că acesta îi crescuse pe cei patru pentru a fi un super-grup de asasini. Acum retrași și fără prea mult noroc în noile lor meserii, aceștia vor fi nevoiți să sară din nou în acțiune odată cu sosirea polițistei și a haitei de oameni care o caută pentru a o ucide.

Rant: The Big Four este tipul de film atât de stupid încât înclină spre a fi un film decent. Acesta nu se ia nici o secundă în serios iar acest lucru funcționează clar în favoarea sa. Cu toate astea, am uitat complet că l-am văzut azi iarnă, fiind mai mult o distracție ocazională, cu câteva scene de acțiune interesante și bine coregrafiate, dar și cu multe momente pe care ți le vei șterge repede din minte. Plotul previzibil, personajele sunt destul de greu de digerat, dialogul șubred, ar face în mod normal rețeta perfectă pentru ca un film să fie de evitat dar iată că aici nu este cazul, maglavaisul final fiind bizar de distractiv. Regizorul a confirmat că va apărea un sequel în viitorul apropiat așa că distracția poate fi continuată.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.