Loading...
The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles (2018)

by Adrian Solomon, decembrie 19, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Aventură, Comedie, Familie
Regie: Clay Kaytis
Distribuție: Kurt Russell, Judah Lewis, Darby Camp, Lamorne Morris, Kimberly Williams-Paisley, Oliver Hudson
Durată: 1 h. 44 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Teddy și Kate Pierce, sunt frate și soră, dar cu personalități diametral opuse. Cei doi descoperă în ajunul Crăciunului că Moșul s-ar putea să fie real, așa că, deciși să îl surprindă pe cameră video, cei doi pornesc în aflarea adevărului, fără a ști că sunt pe punctul de a se îmbarca într-o aventură de neuitat.

Rant: Apărut în 2018 și cu un sequel apărut recent, The Christmas Chronicles poate cu ușurință acoperi nevoile de filme de vizionat cu familia pe timpul Crăciunului, fiind o aventură plăcută, care are câte ceva pentru fiecare, de la mare la mic. Cei mai tineri vor fi fermecați de elfii animați și buclucași, care aduc aminte de o combinație de minioni cu gremlins, sau de aventurile fermecate ale micuței Kate și a fratelui ei mai mare Teddy – care ajunge să redescopere spiritul pierdut al Crăciunului, pe când cei mai mari vor aprecia prezența lui Kurt Russel (sau cum ar arăta un Moș Crăciun care a mers la sală și care e versat în cultura străzii) și vor deveni nostalgici la apariția lui Goldie Hawn pe post de doamna Crăciun (cei doi sunt un cuplu din 1983).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.