Loading...

The Dungeon of Black Company (aka. Meikyuu Black Company) (2021)

by Adrian Solomon, aprilie 18, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Aventură, Comedie, Fantezie
Studio: SILVER LINK.
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.30

Despre: După ce a lucrat neîncetat pentru a-și atinge visul de a avea o existență fără constrângeri financiare, introvertitul Kinji Ninomiya se trezește transportat într-o lume fantastică, unde este obligat să lucreze pentru o companie minieră, a cărei singur obiectiv este profitul în detrimentul angajaților săi. Kinji încearcă multiple scheme de a se îmbogăți rapid și a-și redobândi mult visata independență financiară.

Rant: Da, o fi Meikyuu Black Company un isekai la suprafață, dar nu fiți înșelați, este în același timp una dintre cele mai acide satire la adresa culturii corporatiste pe care am văzut-o vreodată în orice format. Asemănând practicile demonice cu cele ale unor companii negre, care își exploatează angajații până cedează, arătând cu degetul servilitatea lucrătorilor, condițiile groaznice de lucru și organigrama piramidală a unei astfel de companii, cu diverși șefi și șefuți, unii mai a dracului decât alții, MBC este o gură proaspătă de aer în peisajul supraaglomerat de animeuri de acest fel. Luați cu încredere că merită din plin lauda de nestemata ascunsă a sezonului de vară 2021, în ciuda unei grafici mai puțin apetisante, ba chiar ieftine pe alocuri.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.