Loading...

Miss Kobayashi’s Dragon Maid (aka. Kobayashi-san Chi no Maid Dragon) (2017- )

by Adrian Solomon, iulie 17, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Slice-of-Life, Fantasy, Comedie
Studio: Kyoto Animation
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 14
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.99

Despre: Kobayashi este o programatoare care trăiește cât se poate de rutinat, neștiind altceva decât serviciu și rarele sesiuni de băut cu colegul ei de muncă. Într-un din aceste nopți lungi, ea ajunge pe un munte, unde dă peste un dragon. A doua zi pe când să plece la servici, Kobayashi dă nas în nas cu dragonul respectiv, care a sosit să încaseze o promisiune făcută cu o noapte înainte, și anume de ai deveni servitoarea lui Kobayashi și de a locui împreună cu ea. Pe nume Tohru, dragonul se poate transforma într-o tânără energetică, care îi va face viața mult mai interesantă, rutinatei programatoare.

Rant: Un serial lejer care cu siguranță nu va deranja pe nimeni, Miss Kobayashi’s Dragon Maid are o premiză simpatică dar o execută la pas, poate și mai încet de atât, pentru că am avut impresia ca i-a luat o eternitate până să se întâmple ceva interesant. Personajele sunt năstrușnice și plusează pe partea de cute, în special Tohru și Kanna. În contrast cu ele, Kobayashi pare cel mai neinteresant personaj existent în anime, iar această diferență de personalități este și cheia acestei serii, care se putea liniștit numi Viata La Bloc – ediția fantasy.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.