Loading...

How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom (aka. Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki) (2021- )

by Adrian Solomon, octombrie 21, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Isekai, Fantasy, Comedie, Harem
Studio: J.C.Staff
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 24 min.
Statut: serie în desfășurare
Rating MyAnimeList: 7.21

Despre: Souma Kazuya este un adolescent normal, cu o apetență către studiat și citit. El se trezește invocat într-o lume străină, unde i se încredințează rolul eroului salvator. În ciuda faptului că acesta nu e bun la luptă și nici nu are aptitudini magice, Souma își folosește cunoștințele și începe să reclădească regatul.

Rant: Animeurile isekai sunt fără îndoială printre cele mai ușoare anime în care poți să intri și aidoma personajelor atrase în lumi paralele, să uiți de tine și de timpul tău. Dar multitudinea de isekai-uri cu care suntem asediați în ultima vreme, face ca genul să fi cunoscut o saturație. Cu toate astea, apar cel puțin trei sau patru titluri noi pe sezon care să ne demonstreze că încă mai sunt idei de explorat și că genul încă mai arată promisiune. Așadar, ce aduce nou acest titlu? Ei bine, singura diferență majoră este că protagonistul nu este un erou OP care bubuie de unul singur armate întregi. Acesta este un adolescent cât se poate de obișnuit, destul de inteligent, care a studiat din greu pentru a deveni un funcționar civil, și a cărui carte de căpătâi este Principele lui Machiavelli. Acesta este atras într-o lume fantastică, asediată de o armată demonică care ocupase deja jumătate din continent, restul regatelor formând o alianță în jurul unei împărății dezvoltate, pentru a ține cumva piept inamicilor. Ajuns într-un regat vai de capul lui , eroul nostru Souma este inițial adus pentru a fi trimis ca ofrandă imperiului, însă acesta, în mod abil, reușește să negocieze cu regele nu doar eliberarea sa, dar și abdicarea regelui, care îl pune pe tron pe Souma, ba îi dă și pe fiică-sa drept logodnică, spre dezaprobarea nobililor și a liderilor armatei. Iar Souma începe încet încet să reconstruiască regatul, implementând o serie de reforme civice, agrare și militare. Animeul poate servi și ca un tratat socio-politic, și aduce o gură de aer proaspăt, în ciuda faptului că este obligat să prezinte aceleași clișee tipice genului.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.