Loading...

The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

by Adrian Solomon, iunie 30, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Patrick Hughes
Distribuție: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman, Frank Grillo
Durată: 1 h. 40 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Traumatizat de evenimentele primului film și de prospectul de a-și pierde mult iubita licență de bodyguard, Michael Bryce pleacă într-un concediu, care, din cauza unei neînțelegeri, se transformă într-o cursă de coșmar alături de Darius Kincaid, cel care i-a provocat necazurile din prima parte, și focoasa sa nevastă, escroaca Sonia Kincaid, pentru a preveni un atac care ar putea distruge siguranța Europei.

Rant: The Hitman’s Wife’s Bodyguard este un film simplu, care dorește doar un singur lucru de la tine, să te distreze. Chiar dacă prima parte a fost slabă spre mediocră, aici producătorii au dat totul la maxim și au lăsat actorii să își improvizeze multe din liniile de dialog. Rezultatul nu este un film spectaculos sau unul care să îi cucerească pe critici (fiind din nou un film ce arată foarte bine diferența între gusturile criticilor și a fanilor casual – critici 27% vs general audience 79% – unde altundeva decât pe RottenTomatoes, site care se pare că a luat-o rău de tot pe ulei de multă vreme), dar unul care m-a distrat atât pe mine cât și întreaga sală care râdea în hohote la nebuniile pe care Ryan Reynolds le scotea din gură pe bandă rulantă, precum și de absurditatea acțiunii de pe ecran (nu atât de sfidătoare ca în F9). Practic, dacă îți place sau nu acest film se rezumă la poziția ta față de actorii principali, în special Ryan, care de când cu Deadpool, a dat-o într-o continuă repetare a acelui personaj. Nu e nici pe departe un film perfect, dar a reușit să amuze și un cârcotaș ca mine așa că ceva bun tot reușește.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.