Loading...

The Hollow (2018-2020)

by Adrian Solomon, august 14, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Mister, Aventură
Distribuție: Adrian Petriw, Ashleigh Ball, Connor Parnall, Mark Hildreth
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: 24 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.3

Despre: Trei adolescenți se trezesc prinși într-un bunker subteran, fără a avea nici o memorie despre cine sunt sau cum au ajuns acolo. Ei vor trebui să rezolve o serie de teste și provocări pentru a scăpa din ciudata lume în care s-au trezit aruncați fără voia lor.

De ce să mă uit? Continui cu producțiile Netflix dacă tot sunt în luna de trial și am dat peste un serial animat destul de scurt și suficient de ok cât să îmi captiveze atenția. Animația aduce aminte de unele mai vechi de pe Cartoon Network dar arată decent și nu deranjează cu nimic. Povestea este interesantă chiar dacă la un moment dat se cam învârte în jurul cozii, adăugând la gradul de confuzie al celor trei protagoniști. Practic, aceștia s-au trezit într-un bunker, având asupra lor doar un bilet cu numele fiecăruia în buzunar. Astfel, Adam, Mira și Kai, trei tineri cât se poate de diferiți, realizează că trebuie să lucreze împreună să treacă de diferitele provocări care le iasă în cale, în tot acest timp căutând o modalitate de a scăpa din acest tărâm necunoscut. Ei realizează că fiecare posedă câte o abilitate unică, lucru ce îi va ajuta nespus de mult. Serialul nu pare că lasă loc la o continuare nici nu am auzit anunțuri de un eventual sezon 2 așa poate fi vizionat acuma în întregimea sa. Și să nu uit, acest serial este destinat cu precădere celor mai tineri sau celor ca mine, mereu young at heart care mai apreciază o animație juvenilă din când în când.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.