Loading...

The King of Staten Island (2020)

by Adrian Solomon, decembrie 26, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Dramă
Regie: Judd Apatow
Distribuție: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bill Burr, Bel Powley, Maude Apatow, Steve Buscemi
Durată: 2 h. 16 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Un pierde-vară nativ al Staten Island, își vede viața năruită după ce mama sa îl dă afară din casă pentru a-i face loc proaspătului ei prieten. Jurând a se răzbuna pe acest eveniment, el concepe plan care va altera nu doar viața lui, cât și cea a celor din jurul său.

Rant: The King of Staten Island este un film făcut de Judd Apatow, doar că nu se simte deloc a fi una din producțiile sale, în ciuda faptului că avem în centrul ei din nou o persoană fără busolă în viață. Pete Davidson este unul dintre acei actori polarizanți, care reușește să atragă mai mulți critici decât susținători, iar acest film, care are puternice elemente autobiografice ale actorului, tărăgănează atunci când acesta este frontal și în centru, datorită atitudinii de copil răsfățat care își auto-consolează cu multă marijuana, trauma de a crește fără tată și de a suferi de ADHD. Astfel, mai toate deciziile ce par nefirești sau egoiste, se justifică atunci când sunt privite prin ochii săi cețoși de consumator înrăit, doar că acestea nu sunt decizii cu care noi, spectatorii, să fim de acord. Acest lucru duce ca întreaga distribuție secundară să aibă povești mult mai credibile și mai relatabile, în special Bel Powley – Kelsey, iubita de ocazie a protagonistului. Burr și Tomei au o chimie extrem de interesantă iar Steve Buscemi este acel tip de actor pe care te poți baza să aducă un grad sporit de interes față de rolul pe care îl joacă.
Cu toate astea, grație unui joc actoricesc stelar din partea celorlalți, dar și a unui anumit ton melancolic, această dramedie este un musai ce poate fi găsit pe Netflix, pentru o seară confortabilă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.