Loading...
The Lighthouse (2019)

The Lighthouse (2019)

by Adrian Solomon, decembrie 29, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Thriller psihologic
Regie: Robert Eggers
Distribuție: Willem Dafoe, Robert Pattinson
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 7.5

Despre: Thomas și Ephraim sunt doi indivizi responsabili de un far, pe o insulă bătută de vânt și de valurile mării, undeva în apropierea coastei de est a Statelor Unite, relativ pe la sfârșitul secolului 19. Așteptând un vapor să îi ducă înapoi acasă și care pare să nu mai ajungă niciodată, cei doi încep să fie cuprinși de panică, claustrofobie și paranoia, mai mereu un pas mai aproape de insanitate.

Rant: The Lighthouse nu este pentru toată lumea dar este un film musai pentru cei care doresc calitate în filmul lor! Probabil această propoziție rezumă cam tot ce aș avea de zis despre acest film. Cea mai recentă creație a lui Robert Eggers, cel care ne-a adus apreciatul horror The Witch – cele două fiind de fapt singurele sale filme de lung metraj de până acum, este un film deosebit de multitudinea de producții din acest an, fiind un thriller psihologic fin, care mai mereu te pune pe piste false și îți permite să interpretezi fiecare acțiune, fiecare linie de dialog, fiecare cadru.

Citiți restul cronicii aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.