Loading...
The Losers (2010)

The Losers (2010)

by Adrian Solomon, mai 5, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Sylvain White
Distribuție: Jeffrey Dean Morgan,
Columbus Short, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Óscar Jaenada, Jason Patric
Durată: 1 h. 37 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: O trupă de elită care lucrează pentru o organizație secretă americană, este trădată în timpul unei misiuni și lăsată să moară. Aceștia supraviețuiesc și cu ajutorul unei individe misterioase caută să se răzbune pe cei care i-au trădat.

Rant: Adaptările după benzi desenate au devenit acuma ceva banal, sunt pe toate gardurile grație succesului nebun pe care îl are Marvel cu al său MCU. Dar prin 2010 această franciză abia avea 2 filme în repertoriu și Chris Evans mai avea încă un an de așteptat ca să îmbrace costumul lui Captain America dar totuși, iată-l pe acesta apărând în 2 filme, considerate pe bune dreptate unele dintre cele mai bune/fidele adaptări a unor benzi desenate pentru marele ecran și anume: Scott Pilgrim vs The World și The Losers. Este The Losers un film bun? Discutabil.

Filmul nu se omoară prea mult cu prezentarea unor motivații reale ale personajelor dar asta nu îl împiedică din a se și din a ne distra de minune. Acțiunea e destul de standard a filmelor de gen din anii 2000, extrem de multe flic-flacuri vizuale dar prea puțină logică și coerență așa că merge doar dacă îți deconectezi creierul. Dar face acest lucru cu mult entuziasm așa că îi pot fi iertate multe păcate, mai ales când vezi că actorii se distrează de minune. Replici amuzante trase la foc automat, un sentiment de cool ce permează atmosfera și șansa de a-l vedea pe Captain America (Evans) făcând-i avansuri lui Gamora (Saldana) în cel mai stângaci mod posibil, sub privirile critice ale lui Heimdall (Elba), șansă care nu apare prea des, fac ca acest film să merite un statut de decent și îl transformă într-o vizionare numai potrivită unei după-amieze de Duminică înnorată.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.