Loading...
The Naked Gun 2½: The Smell of Fear (1991)

The Naked Gun 2½: The Smell of Fear (1991)

by Adrian Solomon, iunie 3, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: David Zucker
Distribuție: Leslie Nielsen, Priscilla Presley, George Kennedy, O. J. Simpson, Robert Goulet
Durată: 1 h. 25 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Locotenentul Frank Drebin (Leslie Nielsen) se întoarce pentru mai multe nebunii în această parodie a filmelor polițiste. De data asta, o puternică companie de energie încearcă din răsputeri să oprească planurile ecologice ale doctorului Albert S. Meinheimer (Richard Griffiths), și noua sa mașină electrică. Aceștia plănuiesc să îl înlocuiască pe doctor cu un impostor. Din nefericire pentru ei, Frank Drebin intervine atunci când acesta încearcă să își recucerească fosta iubită (Priscilla Presley).

Rant: Foarte multe nu am de zis aici și o sa mă rezum să menționez că din toate punctele de vedere, acest film este inferior primei părți. Glume încearcă să le copieze pe cele din celălalt film cu toate că printre ele se află o mână sănătoasă de gaguri noi și amuzante. Dacă vă plac comediile, în special parodiile, niciodată nu strică o doză suplimentară din partea maestrului Leslie Nielsen, în special dacă acesta vine în combinație cu David Zucker.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.