Loading...
Three Billboards outside Ebbing, Missourri-min

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

by Adrian Solomon, ianuarie 8, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Comedie neagră, Dramă
Regie: Martin McDonagh
Distribuție:
Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, John Hawkes, Peter Dinklage
Durată: 1 h. 55 min.
Rating IMDB: 8.1

Despre: Au trecut mai bine de nouă luni de la moartea fiicei lui Mildred Hayes și poliția din Ebbing, Missouri încă nu a efectuat nici un arest în acest caz. Într-o mișcare îndrăzneață, aceasta închiriază trei panouri publicitare pe care scrie un mesaj controversat, direcționat către șeriful orașului, William Willoughby. Acest atac asupra unui membru important al comunității irită nespus locuitorii, în special pe deputatul acestuia, Dixon, un individ imatur, rasist, căruia îi place să abuzeze de puterea oferită de poziția sa pentru a-și satisface pornirile violente, iar de aici lucrurile o iau într-o direcție complet neașteptată.

Rant: Când am recomandat filmul In Bruges, mă refeream la Martin McDonagh ca fiind un regizor one-hit wonder. Uite că nu este cazul pentru că Three Billboards outside Ebbing, Missouri este un film excelent. Acesta se dovedește un maestru sublim al comediilor negre, iar filmul nu dezamăgește nici o clipă. La fiecare turnură de evenimente ne este pregătită alta și nu știi nici un moment cum vor acționa personajele.

Filmul deja a făcut senzație la Globurile de Aur unde a primit premiile pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță în rol principal, cel mai bun actor secundar într-un film de dramă dar și pentru cel mai bun scenariu original și îi prevăd o soartă asemănătoare și la premiile care contează cel mai mult în industrie, premiile Oscar. Vi-l recomand să îl urmăriți neapărat, fie acuma pe internet sau să vă însemnați 23 martie în calendar, data când va apărea la noi în cinematografe.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.