Loading...

Tokyo Godfathers (2003)

by Adrian Solomon, decembrie 24, 2021

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Dramă
Studio: Madhouse
Regie: Satoshi Kon
Durată: 1 hr. 32 min
Rating MyAnimeList: 8.28

Despre: Hana, Gin, and Miyuki, trei oameni ai străzii din Tokyo, găsesc un bebeluș abandonat într-o ghenă de gunoi. Botezându-l Kiyoko (copil pur) aceștia încearcă să îi găsească părinții, folosindu-se de puținele indicii pe care le au la îndemână, și să le ceară socoteală pentru acest abandon, dar căutarea lor le scoate în față diferite situații fără precedent.

Rant: Un film de animație clasic din partea regretatului Satoshi Kon, un regizor vizionar de anime, care a lăsat în urma niște titluri uriașe, Tokyo Godfathers prezintă o poveste emoționantă și în același timp comică despre valorile familiale și despre importanța spiritului Crăciunului. Și chiar dacă povestea a trei indivizi care găsesc un bebeluș aduce aminte de vechiul Three Godfathers, Tokyo Godfathers este mai mult decât capabil să nu fie considerat doar o simplă adaptare ci un produs de sine stătător. Satoshi Kon reușește să armonizeze perfect emoția cu ilarul, reușind să facă o peliculă care va rezista cu brio testului timpului, și care poate fi văzută alături de întreaga familie.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.