Loading...
Unknown Origins (aka. Orígenes secretos) (2020)

Unknown Origins (aka. Orígenes secretos) (2020)

by Adrian Solomon, septembrie 6, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Thriller
Regie: David Galán Galindo
Distribuție: Verónica Echegui, Leonardo Sbaraglia, Javier Rey
Durată: 1 h. 36 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Proaspăt numitul inspector David, dă chiar în prima zi peste un caz aparte pe care îl investighează alături de veteranul Cosme. Forțat să se pensioneze, Cosme îl lasă pe fiul său Jorge drept partener neoficial pentru David, după ce își dă seama că pasiunea fiului său pentru benzile desenate s-ar putea să fie cheia dezlegării unui caz de crime în serie care fac uz de povești de origini ale super-eroilor faimoși, pentru a pune la cale niște crime extrem de complexe și macabre.

Rant: Grație Netflixului, iată că avem acces la producții de care probabil nu am fi auzit niciodată decât întâmplător, de data asta pe maluri conștiinței mele naufragiind spaniolul Unknown Origins, un film interesant, un mic tribut adus benzilor desenate, un fel de Seven meets comic-book nerds. Avem și comedie grație dialogului spumos, încărcat ochi cu referințe meta, și elemente mai gory, și anume scenele care prezintă diverșii morți găsiți de detectivii noștri în goana de a desluși misterul central, cine anume se folosește de povești de origine ale unor super-eroi faimoși, pentru a pune în scenă niște crime extrem de brutale.

Filmul are ritm, actorii sunt plăcuți și se achită bine de datorie iar cinematografia pare minimalistă dar fac uz bun de decorurile interioare. Toate aceste lucruri duc spre un singur verdict, Unknown Origins este un film decent numai bun de urmărit într-o seară tomnatică.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.