Loading...

Unlocked (2023)

by Adrian Solomon, iunie 20, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Thriller
Regie: Kim Tae-joon
Distribuție: Chun Woo-hee, Im Si-wan, Kim Hee-won, Kim Ye-won, Park Ho-san
Durată: 1 h. 57 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: O tânără își pierde telefonul într-un autobuz, de unde este ridicat de un individ cu pasiuni dubioase, care începe să o urmărească și să îi ruineze viața.

Rant: Unlocked este un thriller coreean apărut pe Netflix prin această primăvară, un film care ne trage de mânecă privind pericolul pe care îl presupune pierderea unui telefon mobil în zilele noastre.

Protagonista, Lee Na-Mi, este o tipă a cărei viață este conectată permanent la telefon. De dimineața până seara, absolut tot ce face este înregistrat pe aparat, fie că sunt poze, check-in-uri sau alte aplicații. În timpul unei nopți udată generos cu alcool, ea își pierde telefonul, uitându-l în autobuz, doar pentru a fi ridicat de Oh Jun-Yeong, un tânăr aparent amabil, dar care ascunde în spatele său un secret întunecat. El începe să o terorizeze pe sărmana Lee, care se trezește prinsă fără voia ei într-un joc crud, violent.

Unlocked poate fi încadrat într-un nou trend de filme thriller, și anume tech-scare, sau cum ne poate tehnologia pune în pericol sau ocazional, ajuta. Din păcate, filmul șovăiește în partea de mijloc, astfel că finalul vine destul de plat, fără o întorsătură spectaculoasă de situație. Sincer, mă aștept la mai mult când vine vorba de producții sud-coreene, în special thrillere cu ucigași în serie, dar nu pot fi chiar toate de nota 10.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.