Loading...

Warrior Nun (2020- )

by Adrian Solomon, iulie 15, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Supranatural
Distribuție: Alba Baptista, Toya Turner, Thekla Reuten, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Tristan Ulloa
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 10
Durată episod: ~30 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 6.8

Despre: Ava este o fată tetraplegică, care a crescut într-un orfelinat condus de un ordin de maici, dar a decedat în condiții misterioase, iar corpul ei a ajuns în mortuarul bisericii locale. Doar că în urma unei confruntări dintre niște măicuțe înarmate și un grup de mercenari, un artefact ajunge în posesia Avei care o readuce la viață, conferindu-i abilități extraordinare, pe care ea va trebui să le pună în slujba bisericii, indiferent cât de mult crede sau nu în misiunea acesteia de a opri forțele întunericului.

Rant: Parcă plotul acestui serial mi-a sunat cunoscut, sau cel puțin familiar, atunci când l-am văzut prima dată. Avea o puternică reminiscență de Witchblade, o altă serie de comics care la rându-i a inspirat un serial TV de scurtă durată (rămâne de văzut dacă și Warrior Nun o să fie serial de scurtă durată). O fată devine un instrument al luptei împotriva răului, oarecum împotriva voinței sale. Bun, acum că am stabilit că avem de a face cu o nouă adaptare a unei serii de benzi desenate, ce altceva ne mai oferă Warrior Nun?

După primele trei episoade vizionate, pot spune că e oarecum un serial interesant, adresat în special secțiunii de tineri-adulți ai abonaților Netflix, platformă unde poate fi găsit acest serial. Are o distribuție plină ochi de tineri frumoși, necunoscuți, flămânzi de afirmare, iar acest lucru funcționează clar în favoarea serialului. Povestea lasă loc de dezvoltarea personajelor, cu toate că unele sunt cam sterile, sau cel puțin încă nu au avut timp să se dezvolte complet și or să o facă până la final. Coregrafia luptelor e destul de bună, efectele speciale sunt când bune când de calitate îndoielnică, în special în reprezentarea Taraskului care pare că sare direct din vreun joc video. O să urmăresc cu interes restul seriei și probabil o să revin cu o impresie mai completă în curând. Până atunci, Warrior Nun este un serial entertaining, interesant, perfect un binge pe timpul vacanței de vară.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.