Loading...

We Have a Ghost (2023)

by Adrian Solomon, martie 19, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Christopher Landon
Distribuție: Anthony Mackie, David Harbour, Jahi Winston, Tig Notaro, Erica Ash, Jennifer Coolidge
Durată: 2 h. 06 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Proaspăt mutați într-o casă sinistră dar ieftină, familia Presley descoperă foarte curând motivul pentru care prețul acestei case era așa de mic, o fantomă le bântuie mansarda. Dar Ernest este o fantomă blândă, care poate fi văzută la început doar de mezinul familiei, Kevin. De îndată însă ce restul familiei află acest lucru, pentru a-și îmbunătăți condiția, ei transformă totul într-un circ media, devenind peste noapte o adevărată senzație, care însă atrage și atenția guvernului american, pregătiți să experimenteze pe biata fantomă.

Rant: We Have a Ghost este o comedie cu accente de film supra-natural, un pic de horror, niscai S. F. și ceva who-dunnit, pentru a acoperi o gamă variată de gusturi și preferințe. Chiar și așa, cam pică în nas, fiind un film cam ușor de uitat, cărat în spate de prestația mută a lui David Harbour, fantoma prietenoasă a familiei Presley. Acesta poate fi văzut doar de juniorul familiei, o familiei proaspăt mutată într-o casă sinistră, care ignoră toate convențiile genului și nici măcar nu se întreabă de ce este așa de ieftină casa. În curând, și restul familiei află de co-locatarul lor și în loc să se panicheze, fac mișto de el și îl urcă pe Youtube, unde devine o senzație virală instantă. Doar mezinul îi dorește binele fantomei, și, alături de vecina sa băgăcioasă, ei încearcă să afle ce anume îl ține în loc pe Ernest. Dar și armata americană, care vezi tu face experimente cu fantome și varsă sume considerabile de bani în acest departament, este pe urmele lui Ernest, acesta trimițându-și agentul în persoana enervantei Dr. Leslie Monroe, pentru a-l sălta pe Ernest.

Trebuie să admit că pentru un film de familie, We Have a Ghost este destul de decent, fiind un pic peste media filmelor Netflix.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.