Loading...

Werewolf by Night (2022)

by Adrian Solomon, octombrie 8, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Horror, Acțiune
Distribuție: Gael García Bernal, Laura Donnelly, Harriet Sansom Harris
Nr. Episoade: 1
Durată episod: 52 min.
Rating IMDB: 7.2

Despre: Ulise Bloodstone, un vânător legendar de monștrii, moare iar pentru a-i obține moștenirea, mai mulți vânători se vor întrece în a ucide un monstru periculos. Printre ei însă se strecoară și un impostor, astfel încât noaptea va deveni una de neuitat.

Rant: Prima prezentare specială Marvel din cadrul MCU, Werewolf by Night a apărut fără mare tam tam ca un episod special de Haloween, pe platforma Disney+. Bazat pe personajele din benzile desenate cu același nume, este introducerea lui Jack Russel și a Elsei Bloodstone în universul MCU, precum și conștientizarea spectatorilor asupra unor părți mai întunecate ale acestui univers, explorate până acum de eroi precum Moon Knight, Wanda Maximoff și Doctor Strange și în viitorul apropiat de Blade. Este o producție atipică pentru cea a făcut Marvel până acum, una care, deși are loc în zilele noastre, ai impresia că evocă filmele horror de demult. Asta în mare parte și datorită faptului că este 95% filmat în alb și negru, cu efecte practice, și cu o coloană sonoră care evocă vremuri demult apuse. Sincer a fost o surpriză mai mult decât plăcută care se îndepărtează de mizeriile livrate de Marvel în ultima vreme. Cu siguranță ne vom mai întâlni cu aceste personaje așa că nu strică să petreceți o oră să vedeți despre ce vorba.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.