Loading...

You People (2023)

by Adrian Solomon, iulie 30, 2023

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Kenya Barris
Distribuție: Jonah Hill, Lauren London, David Duchovny, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus, Eddie Murphy
Durată: 1 h. 57 min.
Rating IMDB: 5.5

Despre: Ezra și Amira, doi adulți, el evreu, ea negresă, se întâlnesc întâmplător, se plac, se curtează și decid să se căsătorească. Următorul pas, să își întâlnească familiile. Dar impresionarea lor pare a fi un obstacol greu de trecut, datorită animozităților inter-rasiale care apar la tot pasul și din toate motivele.

Rant: Eddie Murphy era pe vremuri un titan al comediei, care a dispărut o perioadă și iată-l de câțiva ani, curtând din nou meseria de actor. Dar ceva lipsește în filmele sale noi, poate o fi mediul steril, woke, ne-propice pentru comedie, sau poate că a expirat ca actor, nu sunt sigur de motive, cert este că rolul făcut în acest film, și filmul în sine, nu a reușit să mă amuze nici o secundă. Ce se vrea a fi o comedie care să ne arate problemele ce apar în relațiile inter-rasiale, în special între un evreu și o negresă, două rase cu un trecut atât de încărcat, devine o predică woke, greu de suportat, în special dacă nu ai nimic de a face cu mesajul filmului. Așa că la finalul celor două ore, în care nu am învățat nimic, m-am simțit epuizat de tot spectacolul grotesc la care am asistat (viața a două persoane care se iubesc și care se înțeleg de minune, este ruinată de familiile acestora pe motivul că nu fac parte din rasa lor). Sau, pe scurt, You People se vrea a fi o comedie dar eșuează complet, în ciuda eforturilor depuse actorii implicați.

1 Comment


  • Recomandările mele sunt să vă luați un borcan mare de popcorn și să ocoliți You People. Actorii sunt destul de buni și se vede că au muncit pentru a transforma această poveste într-o comedie, însă toate eforturile s-au dus pe apa sâmbetei. Nu e cazul să vă petreceți două ore din viață urmărind această producție, pentru că vă veți simți frustrați și epuizați. Deci, mergeți cu popcorn, însă țineți-vă departe de You People.

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.