Loading...

Ace Ventura: Pet Detective (1994)

by Adrian Solomon, ianuarie 25, 2023

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Regie: Tom Shadyac
Distribuție: Jim Carrey, Sean Young, Courteney Cox, Tone Loc, Dan Marino
Durată: 1 h. 26 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Excentricul detectiv de animale, Ace Ventura, este angajat de un club de fotbal american să investigheze dispariția mascotei oficiale, chiar în săptămâna premergătoare celui mai important eveniment, săptămâna Superbowl-ului, iar ancheta sa va reuși să calce pe nervi pe toată lumea implicată sau nu în acest caz.

Rant: Îmi este mereu greu să recomand filme vechi, în special pe cele bine stabilite, intrate profund în cultura pop precum titlul de față, pentru că am impresia că toată lumea le-a văzut. Spre surprinderea mea descopăr mereu și mereu că generațiile tinere habar nu au de aceste titluri sau de acești actori cu care mai toată generația mea a crescut. Așa că mi-a făcut plăcere să văd că Ace Ventura încă se poate bucura de succes în rândul tinerilor de astăzi, nu toți expuși la un Jim Carrey aflat la începutul pantei sale ascendente spre faimă și recunoaștere internațională. Nu cred că are rost să mai zic despre ce este filmul, atât doar că a fost primul care a valorificat la maxim talentul de comediant cu față de elastic a lui Jim. De fapt anul 1994 a fost unul de referință pentru, încă pe atunci, tânărul Jim Carrey, care, după ce a încheiat socotelile cu serialul de sketchuri de comedie, In Living Color, a bifat trei dintre cele mai faimoase filme ale carierei sale: Ace Ventura, The Mask și Dumb and Dumber, comedii care au rămas printre peliculele de referință ale genului.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.