Loading...

Believer (aka Dokjoen) (2018)

by Adrian Solomon, iunie 19, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Lee Hae-young
Distribuție: Cho Jin-woong, Ryu Jun-yeol, Kim Joo-hyuk, Kim Sung-ryung, Park Hae-joon
Durată: 2 h. 03 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Inspectorul Wo-hon încearcă în van de ani de zile să aducă la justiție pe enigmaticul Mr. Lee, pe care nu îl cunoaște nimeni dar care conduce lumea drogurilor cu o mână de fier. În urma unei explozii a unui laborator ilegal de producere de droguri, Wo-hon pare să capete în sfârșit o pistă clară spre Mr. Lee, prin prisma unui tânăr supraviețuitor al acelei deflagrații.

Rant: Believer este adaptarea sud-coreeană a filmului chinezesc Drug War, dar nu este o doar o copie ci reușește să aducă câteva îmbunătățiri semnificative care oferă filmului o doză mare de suspans. Cu toate că unii poate se vor prinde repede de identitatea lui Mr. Lee, cazul labirintin pe care inspectorul Wo-hon și subalternii săi, trebuie să îl rezolve, cu multiplele schimbări de identitate și planuri de acțiune te va ține mereu în suspans. Este și ultimul rol a lui Kim Joo-hyuk care a decedat într-un accident de mașină, acesta interpretându-l pe Jin Ha-rim, periculosul traficant de droguri chinez.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.