Loading...
Blade of the Immortal (aka. Mugen no jûnin) (2017)

Blade of the Immortal (aka. Mugen no jûnin) (2017)

by Adrian Solomon, decembrie 10, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Fantezie
Regie: Takashi Miike
Distribuție:
Takuya Kimura, Hana Sugisaki, Sōta Fukushi, Hayato Ichihara, Erika Toda, Kazuki Kitamura, Chiaki Kuriyama
Durată: 2 h. 20 min.
Rating IMDB: 6.8

Despre: Manji este un samurai căzut în dizgrație care are darul imortalității, un dar dobândit de la o bătrână misterioasă când acesta era în pragul morții. După 50 de ani, tânăra Rin, o fată ce seamănă leit surorii moarte a lui Manji, îi cere acestuia ajutorul pentru a-și răzbuna familia ucisă de Anotsu Kagehitsa, liderul unei grupări de asasini. Împreună, cei doi pornesc într-o călătorie sângeroasă pentru a-i prinde și a-i omorî pe toți membrii acelei grupări.

Rant: Takashi Miike, la vârsta de 57 de ani, se poate lăuda, odată cu apariția acestui film, cu cea de-a 100-a producție regizată. Astfel, el devine unu dintre cei mai prolifici regizori contemporani, versat în bizara industrie cinematografică din Țara Soarelui Răsare. În portofoliul său se află cele mai diverse genuri de filme posibile, de la multe adaptări anime cu tematici diferite, la filme ultra-violente (Ichii The Killer), la filme horror (The Audition), la zombie musical (The Happiness of the Karakuris).

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.