Loading...
Blade Runner 2049 (2017)

Blade Runner 2049 (2017)

by Adrian Solomon, octombrie 7, 2017

Recomandare – musai!

Gen: S.F., Neo-noir
Regie: Denis Villeneuve
Distribuție:
Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista, Jared Leto
Durată: 2 h. 44 min.
Rating IMDB: 8.0

Despre: L.A., 2049. În urma unui incident masiv provocat de replicanți (roboți umanoizi), producția acestora a fost stopată ani buni, până când compania condusă de Niander Wallace a reușit să obțină drepturile pentru a reîncepe fabricarea acestora. Acum replicanții, numiți Nexus 8, au fost reintegrați în societate, în ciuda discriminării de care se lovesc din partea oamenilor. Unul dintre ei, ofițerul K, are slujba de a căuta și elimina replicanții devianți. În urma investigării unei piste, el dă peste Sapper Morton, un replicant masiv, care ascunde un secret masiv, care va pune în amenințare toată umanitatea.

Rant: Blade Runner 2049, este o bestie complet diferită atât față de ilustrul său predecesorul, cât și față de așteptările multor fani. Denis Villeneuve pune accent pe poveste, pe care o lasă să se desfășoare în pasul ei, unul extrem de așezat, metodic chiar în execuție, o execuție de altfel impecabilă. Vizual, filmul este o desfătare a simțurilor, un film care se pretează a fi văzut în mediul pentru care a fost intenționat, și anume IMAX-ul (regret că nu există vreunul în apropiere).

Avertizare pentru cei care caută doar un film de acțiune într-un setting S.F. post-apocaliptic, acest film nu este pentru voi. Plus că la două ore patruzeci și trei de minute, este o adevărată provocare. Oricum, din punctul meu de vedere, este un film și o recomandare musai!

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.