Loading...

Bodyguard (2018)

by Adrian Solomon, noiembrie 25, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Dramă, Thriller Politic
Distribuție: Richard Madden, Keeley Hawes
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 6
Durată episod: ~60 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.1

Despre: David Budd este un erou de război, actualmente sergent al poliției metropolitane londoneze, specializat în pază și protecție. El primește misiunea de a o păzi pe ambițioasa ministră de interne, Julia Montague, cu toate că ea reprezintă tot ce David urăște la politicieni.

De ce să mă uit? BBC o comite din nou cu un serial excelent, așa cum numai ei o știu face. Și ca de obicei, acoperă toată povestea în doar 6 episoade, pline de intrigă, și probabil unele din cele mai neașteptate răsturnări de situație văzute în ultimii ani.

În ciuda unui început care te bagă în priză și te ține lipit de ecran, lucrurile se domolesc considerabil, pentru a face loc sudării intrigii și a închegării personajelor. Știu că multă lume s-a plictisit după episodul doi dar ar trebui notat că abia după episodul 3 încep lucrurile să se precipite. Despre poveste chiar nu pot să zic prea multe că fiecare detaliu, oricât de minor ar fi, poate fi încadrat la spoilere și e chiar păcat să vă stricați bucuria vizionării acestui serial.

Suficient de zis că personajele prezentate sunt extrem de credibile, iar situațiile tensionate sunt aproape la tot pasul. Există și acțiune, dar seria lasă foarte mult loc derulării intrigilor politice, prezentate ca un permanent joc de șah dus de cei mai influenți oameni ai țării. De foarte multă vreme nu am mai fost luat pe nepregătite așa de tare de către un serial. Pe Richard Madden lumea poate îl știe mai bine din rolul nefericitului Robb Stark din mult prea celebrul deja, Game of Thrones.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.