Loading...
Cast Away (2000)

Cast Away (2000)

by Adrian Solomon, aprilie 17, 2021

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Regie: Robert Zemeckis
Distribuție: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy
Durată: 2 h. 23 min.
Rating IMDB: 7.8

Despre: Chuck Noland, un executiv al companiei FedEx, este singurul supraviețuitor al unui accident aviatic, care îl lasă pe o insulă pustie, unde va trebui să supraviețuiască de unul singur pentru următorii ani.

Rant: Tom Hanks este printre puținii actori capabili să joace singur într-un film și să îl facă foarte vizionabil, lucru pe care îl dovedește cu Cast Away. Filmul lui Robert Zemeckis explorează ce înseamnă să fi prins într-o situație fără ieșire, care să îți soarbă toată speranța, și câtă determinare trebuie să ai să continui lucrurile. Filmul rămâne memorabil pentru singurul companion pe care și-l face Chuck pe insulă, și anume mingea de volei Wilson, dar și pentru transformarea fizică prin care a fost nevoit să treacă actorul pentru a sublinia viața pe insula pustie. Un film de referință al anilor 2000, Cast Away rămâne la fel de valabil ca mesaj și după 21 de ani.

Please follow and like us:

No Comments


  Leave a Reply

  Your email address will not be published Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  RSS
  Follow by Email