Loading...
Cast Away (2000)

Cast Away (2000)

by Adrian Solomon, aprilie 17, 2021

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Regie: Robert Zemeckis
Distribuție: Tom Hanks, Helen Hunt, Nick Searcy
Durată: 2 h. 23 min.
Rating IMDB: 7.8

Despre: Chuck Noland, un executiv al companiei FedEx, este singurul supraviețuitor al unui accident aviatic, care îl lasă pe o insulă pustie, unde va trebui să supraviețuiască de unul singur pentru următorii ani.

Rant: Tom Hanks este printre puținii actori capabili să joace singur într-un film și să îl facă foarte vizionabil, lucru pe care îl dovedește cu Cast Away. Filmul lui Robert Zemeckis explorează ce înseamnă să fi prins într-o situație fără ieșire, care să îți soarbă toată speranța, și câtă determinare trebuie să ai să continui lucrurile. Filmul rămâne memorabil pentru singurul companion pe care și-l face Chuck pe insulă, și anume mingea de volei Wilson, dar și pentru transformarea fizică prin care a fost nevoit să treacă actorul pentru a sublinia viața pe insula pustie. Un film de referință al anilor 2000, Cast Away rămâne la fel de valabil ca mesaj și după 21 de ani.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.