Loading...

Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious (aka. Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru) (2019)

by Adrian Solomon, septembrie 5, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Isekai, Aventură, Fantezie
Studio: White Fox
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.50

Despre: „Niciodată nu poți fi prea precaut”. Acesta este motto-ul după care își ghidează viața Seiya Ryuuguuin, eroul proaspăt invocat de zeița Ristarte, care a fost însărcinată cu salvarea celei de-a 6-a sale lumi de la pericolul forțelor Regelui Demon. Această hiper-precauție a lui Seiya, cu toate că se dovedește a fi mai mereu varianta corectă, nu face decât să îi exaspereze pe toți cei din jurul său, iar pe Ristarte să își pună mereu întrebarea dacă a invocat eroul corect.

Rant: Animeul nu aduce absolut nimic nou sub soare, iar unica sa poantă este descrisă în titlul incredibil de lung. Protagonistul este destul de antipatic, salvat oarecum de personajele secundare, unul mai dezaxat decât celălalt. Cu toate astea, nu pot să zic că nu e altceva decât un efort decent, într-o piață tot mai des populată de parodiile meta ale stilului isekai, în tentativa de a descoperi un nou Konosuba. Merge la plictis și este disponibil pe Crunchyroll.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.