Loading...

Collectors (2020)

by Adrian Solomon, octombrie 30, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Aventură, Comedie
Regie: Park Jung-bae
Distribuție: Lee Je-hoon, Jo Woo-jin, Shin Hye-sun, Im Won-hee
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Un îndrăzneț jefuitor de morminte, alături de acoliții săi, pun la cale o serie de jafuri care mai de care mai inventiv, în speranța de a atrage atenția unui magnat chinez, posesor al unei colecții inestimabile de artifacte coreene.

Rant: Nu rupe gura târgului în nici un moment, nici chiar cu răsturnările extrem de previzibile de situație, dar Collectors știe să își joace foarte bine cărțile – talentul distribuției și comicul situațiilor. Cu toate astea, parcă ceva lipsește, acel ceva fiind sentimentul de pericol în care s-ar putea afla protagoniștii noștri în orice moment al filmului. La asta probabil a contribuit și faptul că am avut parte de o traducere de cea mai joasă speță, care m-a forțat adesea să deduc lucrurile din context – noroc că nu era un film extrem de complex. Pentru aproape două ore, Collectors știe să te distreze și să te facă să simți factorul de entertainment pe care îl căutam în filme dar așa de rar îl găsim în ultima vreme iar dacă te uiți atent și ai văzut și serialul fenomen Squid Games, o să vezi vreo două figuri familiare la un moment dat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.