Loading...

The Lost City (2022)

by Adrian Solomon, iunie 4, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Aventură
Regie: Adam Nee, Aaron Nee
Distribuție: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph, Brad Pitt
Durată: 1 h. 52 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Loretta Sage este o autoare de romane siropoase de dragoste iar Alan este modelul folosit pe coperta cărților ei pentru a-l portretiza pe personajul principal Dash. Un miliardar este convins că Loretta deține cheia obținerii locației unui oraș pierdut, descris în mod incidental în cărțile ei. Pentru a obține ce vrea, miliardarul o răpește pe Loretta iar Alan va porni să o salveze.

Rant: The Lost City este unul dintre acele filme lejere, care merg ca deconectare după o zi grea. Se dorește a fi un Romancing the Stone modern, împrumutând mult din acest clasic al genului de aventură. Poate fi acuzat că ar fi un film căruia îi lipsește ambiția și a cărui cele mai bune momente vin atât cât timp este pe ecran Brad Pitt, într-un cameo extins, dar cu toate astea, glumele și prezența pe ecran a veteranilor Bullock și Tatum, fac ca totul să funcționeze în cele din urmă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.