Loading...

Confidential Assignment 2: International (aka. Gongjo 2: Inteonaesyeonal) (2022)

by Adrian Solomon, mai 7, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Lee Seok-hoon
Distribuție: Hyun Bin, Yoo Hae-jin, Im Yoon-ah, Daniel Henney, Jin Seon-kyu
Durată: 2 h. 09 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Când în sfârșit cei doi protagoniști din prima parte au crezut că au scăpat unul de celălalt, ei se trezesc din nou lucrând împreună pentru capturarea unui bandit periculos care s-a infiltrat în Coreea de Sud. Ba mai mult, au de suportat acum și un agent american FBI extrem de tenace, aflat și el pe urmele aceluiași răufăcător, dar din motive diferite.

Rant: Dacă prima parte le-a ieșit de minune, partea a doua era obligată să vină cu chestii noi, acestea fiind un Jin Seon-kyu mereu excelent în roluri de răufăcător, și adiția lui Daniel Henney, un actor american de origini sud-coreene. Aceste lucruri, suprapuse unui scenariu aproape identic cu cel al primului film, ne arată că bigger is better ocazional, lucru demonstrat și de succesul la box-office avut de film anul trecut. Confidential Assignment 2 livrează suficientă distracție și adrenalină cât să te țină ocupat timp de două ore.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.