Loading...
Frozen II (2019)

Frozen II (2019)

by Adrian Solomon, iulie 11, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Aventură, Fantezie, Muzical
Regie: Chris Buck, Jennifer Lee
Distribuție: Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff
Durată: 1 h. 43 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Elsa împreună cu Anna, Olaf, Sven și Kristoff, pornesc într-o călătorie în nordul regatului, pentru a descoperi o pădure veșnic tomnatică care ascunde secretul puterilor prințesei de gheață.

Rant: Posibil că am ajuns la nivel de saturație în ceea ce privește animațiile americane, sau poate simt un sentiment de burned out general care m-a făcut să nu îmi prea pese de acest film, indiferent cât s-a străduit. Grafica este de milioane (800 de oameni au lucrat la ea), muzica este și ea din plin, parcă prea multă totuși, având și propriul hit – Into the Unknown (care probabil nu îl va depăși în popularitate pe Let It Go) și e în general tot ce trebuie pentru un film standard Disney… și cam atât. Nu mi se pare că a încercat nimic nou, povestea este destul de blândă spre plicticoasă, lipsește acea strălucire care a făcut din primul film un fenomen global. Și pentru ca am urmărit mare parte din el cu vocile în română, trebuie să menționez că au făcut o treabă minunată, în special pe partea de cântece, actorii români fiind la fix selecționați.

Animația poate fi urmărită pe HBO Go și probabil pe Disney + pentru cei care prind așa ceva, și este o recomandare aproape musai pentru cei mici sau pentru ceva de urmărit în familie.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.