Loading...

Furie (aka. Hai Phuong) (2019)

by Adrian Solomon, iunie 18, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Lê Văn Kiệt
Distribuție: Veronica Ngo, Cát Vy, Phan Thanh Nhiên, Phạm Anh Khoa, Trần Thanh Hoa
Durată: 1 h. 38 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Hai Phuong este o fostă membră a unei găști criminale, actualmente retrasă la țară alături de fetița ei, unde se ocupă de treburi mărunte ce necesită un pic de violență și intimidare. Dar când fiica ei este răpită de niște traficanți de organe, furia lui Hai nu va cunoaște limite, ea croind un drum sângeros spre criminali, în recuperarea fetiței sale.

Rant: Furie nu este deloc un film original în ce privește premisa, dar compensează prin locația inedită, flerul vizual și intensitatea arătată de Veronica Ngo, starul acestei pelicule. Aduce oarecum aminte de filme precum Commando, John Wick sau The Protector, în ideea că un grup de oameni cu intenții rele reușesc să calce pe coadă un protagonist aparent liniștit dar în care zace un apetit insațiabil pentru răzbunare și justiție, în plus de asta, acesta având la dispoziție toate uneltele și îndemânările necesare completării acestei activități. Este și primul film vietnamez pe care l-am vizionat și trebuie să zic că la filme cu arte marțiale, țările asiatice au un ceva aparte, care le face mult mai proaspete și mai veritabile decât o reușesc producțiile americane. Disponibil pe Netflix, Furie așteaptă doar căutarea dumneavoastră, să nu îl refuzați.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.