Loading...

Golden Time (2013)

by Adrian Solomon, noiembrie 5, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Dragoste, Comedie, Slice of Life
Studio: J.C.Staff
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 23 min.
Statut: serial complet
Rating MyAnimeList: 7.74

Despre: Viața lui Banri Tada a fost complet dată peste cap în urma unui accident care i-a provocat o amnezie totală, acesta pierzându-și toate memoriile. El pleacă în Tokyo pentru a-și restarta viața, alegând să studieze facultatea de drept. O întâlnire întâmplătoare cu Mitsuo Yanagisawa dar în special cu Kouko Kaga, o fată feroce, frumoasă și poate nu cea mai isteață persoană din grup, îi oferă lui Tada șansa de a-și îndeplini visul și anume de a-și crea noi amintiri în ceea ce se anunță a fi un an de neuitat pentru el.

Rant: Pentru fanii genului romance anime, acest titlu este un musai clar, deoarece vin din partea celuia care a făcut celebrul Toradora. La fel ca și acolo, avem de a face cu un triunghi amoros amenințat de frica eternă a lui Bandi de a-și pierde din nou memoriile. Serialul te va face să zâmbești dar te va și întrista pe alocuri, acesta balansând destul de bine drama cu comedia.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.