Loading...
Hawaii (2017)

Hawaii (2017)

by Adrian Solomon, noiembrie 21, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Dramă
Regie: Jesús del Cerro
Distribuție:
Dragoș Bucur, Andi Vasluianu, Rodica Lazăr, Cristina Flutur
Durată: 1 h. 56 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: Andrei Florescu este un șofer de taxi, descurcăreț, în Bucureștiul anului 1989, în primăvara dinaintea revoluției. Era ultimul an de dictatură, dar abuzurile securității erau în toi. Familie lui Andrei, este înștiințată în mod secret că sunt moștenitorii unei ferme din Hawaii în valoare de 3 milioane de dolari, lăsată de unchiul său, care a reușit să fugă din România. Andrei pune la cale un plan de revendicare a acestei moșteniri, dar se întâlnește cu Ioana, iar această întâlnire riscă să îi deraieze toate planurile.

Rant: Dacă doriți un film românesc, cu personaje bine conturate, cu o distribuție bună, ce povestește despre o perioadă grea prin care a trecut țara noastră, Hawaii (un pic de țeapă cu numele ăsta pentru că este un simplu port-manteau pentru visul american) este o alegere bună care chiar merită văzută.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.