Loading...

Jeepers Creepers (2001)

by Adrian Solomon, octombrie 27, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Horror
Regie: Victor Salva
Distribuție: Gina Philips, Justin Long, Jonathan Breck, Eileen Brennan
Durată: 1 h. 30 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Frații Trish and Darry Jenner se întorc acasă din vacanța de primăvară când călătoria le este curmată de întâlnirea cu o arătare bizară denumită Creeper, care anual face ravagii în populația din zona respectivă.

Rant: Un film eficient de groază, cu un monstru demonic memorabil și un final pe măsură. Din ce știu, mai există încă alte trei părți, inferioare acesteia de față. Numărul victimelor este destul de ridicat, factorul horror e de nivelul anilor 90, începutul anilor 2000, cu multe efecte speciale create manual care dau un plus de creepiness demonului urmăritor. Filmul face parte din categoria nu te pune cu șoferii dubioși și nu te umfla la localnici pentru că nu știi niciodată cine poate fi un monstru posedat care îți miroasă frica și te va urmări și până în străfundul pământului.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.