Loading...

Jo Pil-ho: The Dawning Rage (aka. Akjilkyungchal) (2019)

by Adrian Solomon, aprilie 24, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Crime thriller, Dramă
Regie: Lee Jeong-beom
Distribuție: Lee Sun-kyun, Jeon So-nee, Park Hae-joon, Song Young-Chang
Durată: 2 h. 07 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Jo Pil-ho este un detectiv corupt care lucrează în Ansan. Alături de un fost informator transformat în partener, el dă diverse lovituri mărunte. Dar nevoia sa de bani e tot mai mare atunci când încearcă să iasă dintr-o încurcătură așa că el plănuiește o lovitură mare care însă merge teribil de prost. Pentru a scăpa cu basma curată el trebuie să caute o fată și un clip video care i-ar putea aduce mult sperata spălare de păcate, dar pentru asta trebuie să treacă de o mulțime de obstacole.

Rant: Jo Pil-ho: The Dawning Rage este un thriller coreean de acțiune, în care un polițist corupt, implicat fără a ști într-o conspirație la nivel înalt, încearcă să caute o cale de ieșire. Filmul a fost un aparent eșec la box-officul sud-coreean, fiind lăudate prestațiile actoricești, dar criticat scenariul care se folosea de o dramă reală petrecută în 2014 drept poveste secundară (ce-i drept habar nu aveam de acel incident). Este o poveste clasică în care anti-eroul care devine erou în ciuda naturii sale pe ideea că în noi toți există rău și bine și toți posedăm capacitatea de a face oricare din acestea în funcție de situația în care ne aflăm.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.