Loading...

Lord of Illusions (1995)

by Adrian Solomon, aprilie 2, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Horror, Mystery, Thriller
Regie: Clive Barker
Distribuție: Scott Bakula, Kevin J. O’Connor, Famke Janssen, Daniel von Bargen
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Detectivul Harry D’Amour, specializat în cazuri ce au de a face cu ocultul, începe investigarea unui magician. Ceea ce crede el că este un caz de rutină de fraudă fiscală, se transformă într-o luptă împotriva forțelor întunericului pentru a preveni reînvierea unei entități supranaturale numite Nix.

Rant: Lord of Illusions, regizat de Clive Barker după o carte scrisă tot de el, The Last Illusion, nu a fost extrem de bine primit de fanii materialului sursă, la momentul lansării. Clive decisese să schimbe toată povestea, menținându-l doar pe detectivul Harry D’Amour (care în timp a ajuns să fie prezent și în alte media precum nuvele și benzi desenate). Harry era interpretat în film de către Scott Bakula, care se bucura la vremea aceea de o popularitate sporită din cauza serialului Quantum Leap, care rămăsese popular și la câțiva ani de la încheierea sa. Efectele speciale prezente în film au îmbătrânit odată cu vremea așa că cei mai tineri și sensibili la acest aspect ar putea strâmba din nas și să pună filmul deoparte, dar povestea este destul de captivantă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.