Loading...
Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Maleficent: Mistress of Evil (2019)

by Adrian Solomon, octombrie 27, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Fantezie, Aventură
Regie: Joachim Rønning
Distribuție:
Angelina Jolie, Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville, Michelle Pfeiffer
Durată: 1 h. 59 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Prințul Phillip și Prințesa Aurora sunt pe cale să se căsătorească iar Maleficent se vede nevoită să participe la o cină alături de viitorii socri, pacifistul rege John și vicleana regină Ingrith. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată iar Maleficent se vede nevoită să fugă, lăsând în urmă o situația care este pe care să devină un conflict armat în toată regula.

Rant: Disney au adoptat tactica – dacă un film produce mulți bănuți, musai să îi stoarcem o continuare sau două, chiar dacă nu prea mai ai ce să mai spui. Și când nu ai ce să spui, te apuci să inventezi. Ăsta este motivul pentru care avem intrigi politice complexe, tentative de genocid, prejudicii rasiale și în sfârșit, mult promisul conflict epic din prima parte. Ah plus Dark Fey, care până acuma au stat ascunși, dar brusc au decis să își facă apariția. Cu toate că filmul este destul de încărcat, reușește să plictisească, neputând să își justifice pe deplin lungimea de aproape două ore (copii din sală au devenit din ce în ce mai dezinteresați de ce se întâmpla pe ecran).

Cu toate astea, Maleficent: Mistress of Evil revine cu aceleași detalii vizuale extraordinare, cinematografie impecabilă, costume fantastice și o distribuție destul de impresionantă, din care se remarcă bineînțeles Angelina Jolie și Michelle Pfeiffer, care atunci când au șansa să se facă remarcate, o fac cu mult aplomb. Păcat că filmul le oferă prea puține momente.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.