Loading...

Missing (2023)

by Adrian Solomon, septembrie 15, 2023

Recomandare – musai!

Gen: Thriller
Regie: Will Merrick, Nick Johnson
Distribuție: Storm Reid, Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney, Nia Long
Durată: 1 h. 51 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: După ce mama ei dispare în condiții misterioase în timp ce se afla într-o călătorie în Columbia, o tânără încearcă să dea de urma ei folosindu-se de toate metodele online din dotare.

Rant: Missing apare ca o continuare spirituală a excelentului Searching, produs de aceeași echipă de oameni dar are și o legătură cu filmul Run,  film regizat de același Aneesh Chaganty, care iată că pentru pelicula de față, predă sarcinile regizorale colaboratorilor săi, Will Merrick și Nick Johnson. Și dacă în Searching povestea urmărea cum un tată încearcă să dea de fata sa care dispăruse, pentru Missing scenariul este întors, cu fata care încearcă cu disperare să își găsească mama. Ambele filme folosesc o idee inovativă de a urmări protagonistul prin intermediul aplicațiilor online și ambele urmăresc un cuplu de părinți/copii din familii monoparentale. Diferența majoră este în diferențierea abilităților personajelor principale, de a folosi toate uneltele pe care internetul le pune la dispoziție. Dacă adultul naviga mai greu prin toate ferestrele, Missing ne arată cât de adepți sunt tinerii atunci când vine vorba de a utiliza aceste chestii. Storm Reid este o prezență plăcută, reușind să ne poarte cu ea de-a lungul poveștii. Per total, un film fain, pe care l-am ratat la cinema dar mă bucur de apariția acestuia pe platformele online. Vizionare plăcută.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.