Loading...

The Legend of Vox Machina (2022- )

by Adrian Solomon, aprilie 17, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Fantezie
Distibuție: Laura Bailey, Taliesin Jaffe, Ashley Johnson, Matthew Mercer, Liam O’Brien, Marisha Ray, Sam Riegel, Travis Willingham
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 30 min.
Statut: serial în derulare
Rating IMDB: 8.4

Despre: Vox Machina este o trupă de aventurieri mai mult păguboși decât productivi. Într-un efort disperat pentru a-și plăti toate datoriile, ei acceptă o provocare formidabilă, să salveze ținutul Exandria de hoardele întunericului.

Rant: The Legend of Vox Machina este un serial de animație pentru adulți, produs de Amazon și inspirat dintr-o serie online numită Critical Role, în care un grup de voice-actors joacă diverse campanii de Dungeons & Dragons. Aceștia au revenit și și-au reluat personajele și pentru acest serial, care este de fapt o scrisoare de dragoste către unul dintre cele mai populare jocuri din lume, D&D.

Având parte de personaje comice, extrem de variate, de un umor crud, mai mult destinat adulților, dar și de o poveste care te ține în priză precum și multiplele referințe la universul D&D, The Legend of Vox Machina promite să satisfacă în primul rând pe fanii acestui joc, fără a uita însă și de cei cărora le-au plăcut animații cu teme mai mature precum Invincible.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.