Loading...

The Recruit (2022- )

by Adrian Solomon, decembrie 20, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Spionaj
Distribuție: Noah Centineo, Laura Haddock, Aarti Mann, Colton Dunn, Fivel Stewart, Daniel Quincy Annoh, Kristian Bruun, Vondie Curtis-Hall
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 8
Durată episod: ~50 min.
Statut: mini-serie completă
Rating IMDB: 7.4

Despre: Avocatul Owen Hendricks nici că a început să lucreze la noul său loc de muncă – agenția CIA, și se vede prins într-o conspirație internațională care amenință oameni cu poziții înalte de conducere. Și totul pornește de la glumă pe care i-o fac colegii mai în vârstă, atunci când îi dau novicelui cele mai plictisitoare sarcini de făcut, cum ar fi sortarea greymail-ului primit de agenție, acele scrisori care s-ar putea să fie șantaj dar de obicei se dovedesc a fi oameni sonați care caută un pic de atenție. Din nefericire, Owen dă peste apelul lui Max, o individă care este la pușcărie pentru omor calificat, și care susține că are informații deosebit de prejudicioase. Astfel că misiunea acestuia este să rezolve cât mai rapid cazul lui Max, înainte ca aceasta să devină o problemă.

Rant: Am avut mari așteptări de la acest serial, având în vedere hype-trainul de care se bucură acest șarmant Noah Centineo, văzând trailerul extrem de amuzant și plin de scene de acțiune (cum am putut pune botul la cea mai veche tactică din domeniul promovării și anume arată tot ce ai mai bun de arătat în trailer) și auzind că Doug Liman, regizorul primului film din seria Jason Bourne. urma să stea și în spatele acestei producții – producător executiv și regizor. Și pe alocuri, The Recruit se ridică la acele așteptări, dar mult prea rar, fiind mai preocupat să își dea seama ce vrea să fie ca serial. Cu siguranță nu e o comedie spumoasă de genul pește pe uscat, pentru că Owen, în ciuda naivității și a bonomiei sale, dă dovadă de o inventivitate nativă ieșind deseori din situații care par imposibile pentru nivelul său de expertiză, dar nu o dă nici în dramă precum o face deseori Jack Ryan un alt serial favorit al amatorilor de povești cu spioni.
Așadar, The Recruit este tipul de serial Netflix care te amăgește cu premisa sa, care îți vinde ideea că vei vedea un thriller de spionaj de calitate, sau cel puțin o comedie spumoasă care va pune în evidență calitățile lui Centineo, dar care te dezamăgește când vezi că o freacă prea mult prin intriga de birou, cu personaje insignifiante și repugnante, precum colegii de birou ai personajului principal, de la șeful șefilor, până la consilierul legal (Kristian Bruun – probabil cel care are cel mai mare impact comic asupra filmului, dar care mereu este retrogradat pe post de ajutor atunci când – rareori – povestea o cere). Cu toate că 8 ore este prea mult de petrecut în compania sa, serialul își are micile momente de sclipire, în special când accentul său cade asupra lui Max, o Laura Haddock care canalizează la perfecție o Angelina Jolie slavonă on crack. Serialul a fost recent lansat pe Netflix.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.