Loading...
The Shape of Water (2017)

The Shape of Water (2017)

by Adrian Solomon, martie 18, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Dramă, Fantezie
Regie: Guillermo del Toro
Distribuție:
Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg, Octavia Spencer
Durată: 2 h. 03 min.
Rating IMDB: 7.3

Despre: Elisa este o femeie mută care lucrează ca femeie de servici pentru un laborator guvernamental secret. Viața ei decurge monoton, singurele ei bucurii fiind conversațiile cu vecinul său, un artist în vârstă. Totul se va schimba când în laborator este adus un specimen unic de amfibian. Odată cu el își face apariția și un agent guvernamental extrem de dur, responsabil pentru creatură. Pe măsură ce Elisa se împrietenește cu specimenul și între ei se înfiripă o legătură, riscurile la care cei doi se expun devin din ce în ce mai mari.

Rant: Guillermo del Toro a fost tot timpul un regizor aparte așa că nu e de mirare că și producțiile sale sunt mereu unice. Sau cel puțin au fost la început când reușea să își implementeze viziunea aparte, parțial regăsită și în filmele Hell Boy. Pan’s Labyrinth este și va rămâne un film aparte pentru mine, fiind probabil una dintre cele mai triste producții de fantezie făcute vreodată. Așa că atunci când am auzit că acesta revine la filmele fantastice m-am bucurat, așteptându-mă ca The Shape of Water să mă întristeze din nou. Și a reușit. Din păcate a făcut-o din alte motive.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.