Loading...

The Witcher: Nightmare of the Wolf (2021)

by Adrian Solomon, septembrie 11, 2021

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Acțiune, Fantezie
Regie: Kwang Il Han
Distribuție: Theo James, Lara Pulver, Graham McTavish, Mary McDonnell
Durată: 1 h. 23 min.
Rating IMDB: 7.4

Despre: The Witcher: Nightmare of the Wolf servește drept prequel pentru serialul de pe Netflix, și îl are în centru pe Vessemir, mentorul faimosului Geralt, pe vremea când acesta era tânăr, și surprinde evenimentele care au condus spre infamul măcel de la Kaer Mohren.

Rant: Studio Mir și-a făcut deja un nume cu The Legend of Korra sau Voltron: Legendary Defender, iar acum vine cu cel mai nou produs al lor, o incursiune în lumea de coșmar a lui The Witcher. Filmul va trebui urmărit în special de fanii serialului, deoarece acesta introduce personaje și fire narative care urmează să fie prezente în sezonul 2, care trebuie să apară în curând.

De data asta, povestea se axează asupra unui tânăr servitor, numit Vesemir, care se decide să părăsească confortul iluzoriu al acestei vieți și să îl urmeze pe un Witcher bătrân, pentru a deprinde tainele acestei meserii. Devenind la rându-i un Witcher foarte cunoscut, Vesemir alege să ducă o viață ușoară și frivolă, forțând oamenii simpli să îl bănuiască de fraudă. Una din cele mai fervente susținătoare ale acestei teorii este vrăjitoarea Tetra care dorește nici mai mult nici mai puțin decât eradicarea tuturor Witcherilor și distrugerea completă a sediului lor, legendarul fort Kaer Morhen.

Filmul este foarte interesant pentru fani, care vor recunoaște o varietate de monștrii din panoplia impresionantă a acestui univers, dar vom avea ocazia să ne întâlnim și cu o serie de fețe cunoscute. Acțiunea este ca întotdeauna fluidă, cu toate că Vesemir pare ocazional că ar fi mult prea puternic decât ce poate face un Witcher în mod normal. Există și câteva instanțe triste de folosire a unui CGI urât, care contrastează cu restul graficii, dar acestea sunt prea puține pentru a conta cu adevărat.

The Witcher: Nightmare of the Wolf este medicamentul ideal pentru cei care suferă de dorul serialului, serial care așa cum ziceam, trebuie să apară în 17 decembrie 2021.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.