Loading...

There’s Something About Mary (1998)

by Adrian Solomon, august 8, 2023

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Dragoste
Regie: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Distribuție: Cameron Diaz, Matt Dillon, Ben Stiller, Lee Evans, Chris Elliott
Durată: 1 h. 59 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Mary a fost iubirea din liceu a lui Ted Stroehmann, dar tentativa lor de a ieși împreună s-a sfârșit oribil. După mulți ani și îndelungi terapii, fixația lui Ted cu Mary nu trece, și el decide să dea de ea. Mutată în Hawaii și cu numele schimbat, Mary este găsită de detectivul angajat de Ted, dar detectivul se îndrăgostește pe loc de ea și îi oferă lui Ted un raport scornit. Neîmpăcat, Ted decide să plece el însuși să verifice corectitudinea anchetei, dar află că nu este singurul interesat în Mary.

Rant: Revăzut după mulți ani, There’s Something About Mary se prezintă la fel de bine ca în trecut, fiind unul dintre acele filme de comedie care probabil că nu vor îmbătrâni niciodată. Un punct culminant în cariera fraților Farrelly ca regizori de comedie, filmul care o face pe Cameron Diaz să strălucească, precum și o generație de adolescenți să se îndrăgostească de ea, este plin de umor, așa cum nu mai prea întâlnești în zilele noastre. Așa că voi, puținii care probabil încă nu l-ați văzut, fie că îl urmăriți pe o platformă de stream sau pe vreun canal de TV care, cu siguranță, încă îl mai difuzează, faceți-vă un favor și vedeți și voi această comedie remarcabilă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.